Prvi Rakia bar u Kanadi u avgustu

Bez autora
Jul 08 2012

U kanadskom gradu Toronto u avgustu će biti otvoren prvi bar u inostranstrstvu po franšizi beogradskog Rakia bara. Generalni direktor firme Redesign Branko Nešić je u saradnji sa Dušanom Vargom, Srbinom koji živi i radi u Kanadi zajedički osnovao firmu Rakia bar Nort Amerika u Torontu, koja će davati franšize na teritoriji Severne Amerike.Bar u Torontu je prvi, pilot projekat koji će Varga otvoriti po franšizi zajedničke firme. Reč je o lokalu na 100 kvadratnih metara u čije otvaranje je uloženo oko 200.000 dolara.

Prvi Rakia bar u Kanadi u avgustuU kanadskom gradu Toronto u avgustu će biti otvoren prvi bar u inostranstrstvu po franšizi beogradskog Rakia bara, najavio je generalni direktor firme Redesign Branko Nešić.

Nešić je agenciji Beta kazao da je u saradnji sa Dušanom Vargom, Srbinom koji živi i radi u Kanadi zajedički osnovao firmu Rakia bar Nort Amerika u Torontu, koja će davati franšize na teritoriji Severne Amerike.

Bar u Torontu je prvi, pilot projekat koji će Varga otvoriti po franšizi zajedničke firme. Reč je o lokalu na 100 kvadratnih metara u čije otvaranje je uloženo oko 200.000 dolara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik